Kindersieraden

Kindersieraden in vrolijke hippe kleurtjes in Ibiza style met de mooiste kralen en schelpen. Geregen op elastisch draad, zodat ze snel en makkelijk om en af te doen zijn. En als detail, super leuke DQ bedels in goud of zilver kleur. De kralen die gebruikt worden zijn glaskralen, facetkralen, halfedelsteen, natuursteen en rocaille kralen, maar ook schelpjes en kwastjes worden verwerkt in deze schattige kinderarmbandjes. want welk prinsesje wil er nu geen (Bohemian) sieraden dragen? 😉

Bedels

De bedels die gebruikt worden in de vrolijke, hippe, kleurige kindersieraden, zijn van DQ materiaal, in verschillende uitvoeringen zoals dieren, bloemen en figuren. De armbanden zijn afgewerkt met oog voor detail. Mode verandert en natuurlijk verandert onze collectie mee. We voegen regelmatig nieuwe, verrassende ontwerpen toe aan de collectie. De kinderarmbandjes van Boho Jewelry zijn allemaal uniek. Alle kinderarmbandjes worden met de hand gemaakt.

Ibiza elastiek

Helemaal hip zijn de Ibiza style armbandjes van elastiek. Deze Ibiza style armbandjes zitten super zacht on je pols. Ze zijn er in diverse kleurtjes en printjes. Ook kan je deze armbandjes gebruiken voor je paardenstaart of vlecht, ze breken het haar niet af. De uiteinden van de Ibiza style elastische armbandjes, zijn gebrand, zodat ze niet gaan rafelen. Zie jij je mini me al lopen in 1 van onze kindersieraden in vrolijke hippe kleurtjes?

Kinderen

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat je baby of peuter nooit alleen met sieraden. Doe alle sieraden af tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen gaan.