Algemene Voorwaarden

Voorwaarden

De klant gaat met de voorwaarden akkoord als de online bestelling verzonden is.

*Bestellen: Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heb je binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail (want bij 1 foute letter in het e-mailadres kunnen wij je niet bereiken). Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

*Prijzen: Alle prijzen in de winkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten.

*Betaling: In de mail na de bestelling staan de betalingsgegevens incl. de verzend kosten en de betaalgegevens. Wij verzoeken je om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Boho Jewelry staat. Daarna wordt je bestelling verzonden. Voor buitenlandse betaling geldt een termijn van 12 dagen. Indien we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.

*Annuleren: Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 48 uur na bevestiging geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer. Geannuleerde bestellingen die opnieuw geplaatst worden tijdens aanbiedingen en acties zullen geleverd worden aan de originele prijs en NIET tegen de aanbieding- of Actie prijs.

*Verzenden: Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een vast bedrag aan verzend- en handelingskosten. Deze bedragen €2,25 voor bestellingen die via de brievenbus kunnen en €5,95 voor pakketpost. Als je bestelling pakketpost is, staat het als extra omschreven bij het artikel. Binnen Nederland is het vanaf €30,- gratis verzenden. Plaats je een bestelling vanuit, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland, dan zijn de verzendkosten €4,95 tot 100 gram. Pakketpost €10,50.

De kosten voor Paypal 5% per transactie.

Het door jouw bestelde pakje gaat naar het businesspoint van PostNL in Nijkerk,vanuit daar wordt je pakje verder verzonden. Er wordt 5 dagen per week verzonden. Met uitzondering van zon en feestdagen. Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, je bestelling binnen 48 uur te versturen. Als je bestelling wordt verstuurd ontvang je hiervan altijd een mailtje.

*Ruilen / Retour zenden: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Klik hier Retour zenden. Dat geldt niet voor actie/ Sale artikelen en artikelen die op verzoek/ maat zijn gemaakt.

*Reservering artikelen: Bestelde artikelen worden 10 dagen voor je gereserveerd (tenzij anders overeengekomen). Op de achtste dag ontvangt u een e-mail ter herinnering. Hoor ik hier binnen 48 uur niets op dan wordt de bestelling geannuleerd en gaan de artikelen terug in de verkoop.

*Klachten/vragen: Met klachten en of vragen kan je ten alle tijden, via e-mail, melden bij Boho Jewelry. Wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met je tot een oplossing te komen.

*Disclaimer: Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Boho Jewelry. Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.Je moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij je op het beeldscherm verschijnt. Mocht je vragen hebben, mail ons gerust,heel veel plezier met winkelen!

Vriendelijke groetjes, Lydique – Boho Jewelry

*Niets van deze site mag zonder toestemming van Boho Jewelry worden gekopieerd. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Boho Jewelry staat ingeschreven bij de K.v.K. onder de naam Little Elephant 32123806 Gooi en Eemland