Navigatie

Leuk vind ik het om je op de hoogte te houden van de Boho Jewelry nieuwtjes. Over de new arrivals en over andere leuke dingen. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan vast in voor de nieuwsbrief. Die niet meer dat 1x per maand verstuurd zal worden, beloofd :).

Kaart

Tadaaaaaaaaa ;) En is hij leuk? Je vind de kaart hier

Markten

Binnenkort komen de markten er weer aan, die zijn zo leuk om te draaien. Meestal is het mooi weer en super gezellig. Maar het geeft wel wat voorbereiding. Maar te leuk om te doen. Ben alvast begonnen met de armbandjes voor op de mooie kaart die ik speciaal voor Boho Jewelry heb laten 

maken. A.s. vrijdag zullen ze binnenkomen en kan bijna niet meer wachten ;). Een prachtige kaart die ook in de winkel te koop komt te staan voor een super lage prijs. Zo kan je je aankoop gelijk naar de ontvanger laten verzenden als kado voor moederdag of een verjaardag of gewoon zomaar. Zeker in deze tijd dat alles eigenlijk digitaal gaat is het zo leuk om weer eens echte post te krijgen. Hoe leuk is dat? Zodra de kaarten binnen zijn, plaats ik ze in de winkel en ben ik heel benieuwd wat je er van vind :).

 

 

   

© 2015 - 2018 Boho Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel