Hier vind je de feest collectie van Boho Jewelry. Mix & match prachtige armbanden met Swarovski steentjes,Halfedelstenen en Miyuki Delicate glaskraaltjes. Fijntjes en subtiel ontworpen en gemaakt, met een vleugje liefde, speciaal voor jouw. Tijdloos en prachtig te combineren. Prachtig te dragen voor de komende feestdagen kerst en oud & nieuw. De armbanden zijn allemaal verstelbaar dus past om elke pols. Met deze armbanden ben jij de ster op elk feest. Ook word je bestelling gratis prachtig verpakt, een feestje om uit te pakken, voor je zelf of andere dierbare. Neem ook eens een kijkje bij de macramé armbandjes. Setjes van 3 armbandjes voor een feestelijke prijs.

 

 • Oorbellen ster Goud, Zilver & Rosé (set van 3)
  Oorbellen ster Goud, Zilver & Rosé (set van 3)

  Hippe oorbellen met ster Goud, Zilver en Rosé . Fijn voor de feestdagen maar kan het hele jaar door gedragen worden. Kan je niet kiezen? Ze zijn er ook in een voordeelset van 3 kleuren Goud en Zilver en Rosé.

  De oorbellen zijn…

  € 9,95
 • Oorbellen ster Zilver
  Oorbellen ster Zilver

  Hippe oorbellen met ster goud. Fijn voor de feestdagen maar kan het hele jaar door gedragen worden. Kan je niet kiezen? Ze zijn er ook in een voordeelset van 3 kleuren Goud en Zilver en Rosé.

  Je vind ze hier set van 3 setjes…

  € 3,95
 • Oorbellen ster Goud
  Oorbellen ster Goud

  Hippe oorbellen met ster zilver. Fijn voor de feestdagen maar kan het hele jaar door gedragen worden. Kan je niet kiezen? Ze zijn er ook in een voordeelset van 3 kleuren Goud en Zilver en Rosé.

  Je vind ze hier set van 3 setjes…

  € 3,95
 • Oorbellen ster Rosé
  Oorbellen ster Rosé

  Hippe oorbellen met ster Rosé. Fijn voor de feestdagen maar kan het hele jaar door gedragen worden. Kan je niet kiezen? Ze zijn er ook in een voordeelset van 3 kleuren Goud en Zilver en Rosé.

  Je vind ze hier set van 3 setjes…

  € 3,95
 • Armbandsetje goud met Miyuki Delicate kraaltjes
  Armbandsetje goud met Miyuki Delicate kraaltjes

  Dit setje bestaat uit 2 armbandjes in goud. Met Miyuki Delicate kraaltjes zwart en goud. Fijne en subtiele armbandjes, leuk om alleen te dragen of juist met heel veel verschillende armbandjes bij elkaar. De armbandjes zijn…

  € 8,95
 • Armbandsetje zilver met Miyuki Delicate kraaltjes
  Armbandsetje zilver met Miyuki Delicate kraaltjes

  Dit setje bestaat uit 2 armbandjes in zilver. Met Miyuki Delicate kraaltjes donkergrijs en zilver. Fijne en subtiele armbandjes, leuk om alleen te dragen of juist met heel veel verschillende armbandjes bij elkaar. De armbandjes…

  € 8,95
 • Ketting zwart, zilver en grijze kwastjes
  Ketting zwart, zilver en grijze kwastjes

  De Ibiza style kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Helemaal hip met de Miyuki Delica kraaltjes, momenteel helemaal hot. Kies voor een kleurrijk exemplaar of voor een mooie ketting in…

  € 9,95
 • Ketting wit en zilveren sterren
  Ketting wit en zilveren sterren

  De Ibiza style kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Helemaal hip met de Miyuki Delica kraaltjes, momenteel helemaal hot. Kies voor een kleurrijk exemplaar of voor een mooie ketting in…

  € 9,95
 • Ketting zwart en gouden sterren
  Ketting zwart en gouden sterren

  De Ibiza style kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Helemaal hip met de Miyuki Delica kraaltjes, momenteel helemaal hot. Kies voor een kleurrijk exemplaar of voor een mooie ketting in…

  € 9,95
 • Armband grijs macramé, agaat black en zilveren ster
  Armband grijs macramé, agaat black en zilveren ster

  Prachtig minimalistisch grijs macramé armbandje agaat black en zilveren ster. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De armbandjes zijn gemaakt met…

  € 3,95
 • Armband grijs macramé met wit facet en witte Halfedelsteen
  Armband grijs macramé met wit facet en witte Halfedelsteen

  Prachtig minimalistisch grijs macramé armbandje met wit facet en witte Halfedelsteen kraal en zilveren ster. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De…

  € 5,95
 • Armband grijs macramé Swarovski tussenstuk en Boho bedel zilver
  Armband grijs macramé Swarovski tussenstuk en Boho bedel zilver

  Prachtig minimalistisch grijs macramé armbandje grijs macramé, Swarovski tussenstuk en Boho bedel zilver. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De…

  € 6,95
 • Armband zwart facet en zilver MiyukiDelica
  Armband zwart facet en zilver MiyukiDelica

  Prachtig minimalistisch zwart facet armbandjeen Miyuki Delicate kraaltjes. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  Dit armbandje is geregen op sterk…

  € 4,95
 • Armband zwart facet en zilveren sterren
  Armband zwart facet en zilveren sterren

  Prachtig minimalistisch zwart facet armbandjeen zilveren sterren. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  Dit armbandje is geregen op sterk elatisch…

  € 4,95
 • Armband zwart facet en gouden sterren
  Armband zwart facet en gouden sterren

  Prachtig minimalistisch zwart facet armbandjeen gouden sterren. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  Dit armbandje is geregen op sterk elatisch…

  € 4,95
 • Armband zwart macramé Swarovski tussenstuk en Boho bedel goud
  Armband zwart macramé Swarovski tussenstuk en Boho bedel goud

  Prachtig minimalistisch zwart macramé armbandje zwart macramé, Swarovski tussenstuk en Boho bedel goud. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De…

  € 6,95
 • Armband zwart macramé gemêleerd tussenstuk zwart/zilver
  Armband zwart macramé gemêleerd tussenstuk zwart/zilver

  Prachtig minimalistisch zwart macramé armbandje gemêleerd tussenstuk zwart/zilver. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De armbandjes zijn gemaakt…

  € 3,95
 • Armband zwart macramé agaat black en grijs kwastje
  Armband zwart macramé agaat black en grijs kwastje

  Prachtig minimalistisch zwart macramé armbandje agaat black en grijs kwastje. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De armbandjes zijn gemaakt met…

  € 3,95
 • Armband zwart macramé met zwarte facet en witte Halfedelsteen
  Armband zwart macramé met zwarte facet en witte Halfedelsteen

  Prachtig minimalistisch zwart macramé armbandje met zwarte facet en witte Halfedelsteen kraal en gouden ster. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De…

  € 5,95
 • Armband zwart macramé met zilver facet en ster creme
  Armband zwart macramé met zilver facet en ster creme

  Prachtig minimalistisch zwart macramé armbandje met zilver grijze facet kralen en creme ster. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De armbandjes zijn…

  € 3,95
 • Armband zwart macramé en zilveren tussenstuk
  Armband zwart macramé en zilveren tussenstuk

  Prachtig minimalistisch zwart macramé armbandje met zilveren tussen stuk. Tijdloos en overal mee te combineren. Mix & match naar hartelust of draag het armbandje alleen. Een echte musthave.

  De armbandjes zijn gemaakt met…

  € 2,95
© 2015 - 2017 Boho Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel