Lieve allemaal,

Mijn naam is Lydique en woon in Nijkerk met mijn gezin en ons mini hondje Chanel en werk in de ouderenzorg.

Na 7,5 jaar eigenaresse van een web-winkel te zijn geweest met kant en klare artikelen van fournituren, werd het tijd voor mij om iets anders te gaan doen. En besloot de web-winkel te verkopen. Om helemaal te stoppen met de webwinkel, vond ik zonde, veel contacten opgebouwd en lieve mensen ontmoet. En omdat eigenlijk het zelf maken van artikelen mijn grote passie is, ben ik deze winkel begonnen.

Deze winkel is mijn passie, mijn kindje en mijn hobby. Ik vind het heel leuk om met kralen te werken, wat ik al jaren doe, maar ook mijn liefde voor stoffen en haarknipjes verwerk ik in mijn winkel. Vooral de kleurtjes bij elkaar zoeken, maakt het elke keer een feestje om in mijn werkkamer bezig te zijn. Alle items worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Van elk sierraad maak ik er 1 zodat je armbandje uniek is.

Nu op 19-08-2017 is er dus een zusje bij gekomen, en ze heet Boho Beadies. Daar vind je kralen en benodigheden. Nooit gedacht dat ik de combi zou maken, maar het is te leuk allemaal. Ik heb er voor gekozen om het onder te brengen in Boho Jewelry omdat ik het bij 1 winkel wil houden. Dus houd je van fröbelen, neem dan zeker een kijkje.

Je bestelling komt als een kadootje bij je thuis. En om het dan nog iets specialer te maken, doe ik er altijd een kadootje bij, gewoon van mij voor jouw. Ik wens je veel snuffel en kijk plezier. Heb je wensen, laat het mij weten, leuk om dan speciaal voor jouw aan de slag te gaan.

          

© 2015 - 2017 Boho Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel