Je eigen exclusieve look

Maak je outfit compleet en creëer met de edelsteen armbanden jouw eigen exclusieve look. De natuurlijke look van de edelsteen gecombineerd met de vrolijke bohemian tinten zorgen voor die finishing touch. Het zijn deze details die jouw outfit compleet maken.

Armbanden met een edelsteen

Edelstenen worden al duizenden jaren in sieraden gebruikt. Niet alleen vanwege hun schoonheid maar ook om de helende krachten en spirituele eigenschappen. Elke edelsteen heeft een eigen betekenis en bijzondere werking. Zo werkt Carneool activerend, aardend en vitaliserend en geeft Sodaliet je inzicht in jezelf en helpt Sodaliet je trouw zijn aan jezelf. Ze kunnen je net dat kleine stukje houvast geven. Edelstenen hebben een mooie uitstraling en prachtige kleuren. De edelstenen zijn onderling eindeloos te combineren.

Met de edelsteen armbanden geef je echt een bijzonder cadeau

Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een speciaal iemand dan zijn de Edelsteen armbanden van Boho Jewelry perfect. Mix en match de verschillende armbanden en creëer een prachtige set. Jij zoekt het perfecte cadeau uit en ik zal zorgen dat je deze mooi ingepakt ontvangt. 

Waarom bestellen bij Boho Jewelry?

✔ De unieke, handgemaakte armbanden vind je nergens anders
✔ Betaal veilig en snel via IDeal.
✔ Is je armband toch niet wat je er van verwacht? Dan krijg je jouw geld terug  (tot 14 dagen ruilen en retour)
✔ Bij een bestelling vanaf €30,- betaal je geen verzendkosten.
✔ Jouw vrolijke armband wordt als cadeautje verpakt, een extra feestje om uit te pakken dus